Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Porin SAMK-kampus

CASE: Porin SAMK-kampus

Aivan Porin keskustaan valmistui toukokuussa 2017 Satakunnan ammattikorkeakoulun uusi 19 200 m² kokoinen 3500 opiskelijan kampuskiinteistö, jossa opetus alkaa syksyllä 2017. Uudessa kiinteistössä on huomioitu vahvasti loppukäyttäjien tarpeet ATK-verkkojen ja sähkönjakelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Tästä hyvänä esimerkkinä Elwian toimittamat alumiiniset MPpistorasiapylväät.

Kampuksen ATK-verkoista, palvelinsalista ja loppukäyttäjien sähkönjakelusta on vastannut SAMK:n järjestelmäasiantuntija Sami Peltomäki. Hän kertoo, että kohteessa käytettävien pistorasiapylväiden valintaan vaikuttivat monipuolisen valikoiman, korkean laadun ja nopeiden toimitusaikojen lisäksi ennen kaikkea tuotteiden erinomainen räätälöitävyys kohteen erityistarpeisiin.

- Elwian toimittamat MP-pistorasiapylväät ovat olleet loistavia. Etsimme laadukasta ja kestävää ratkaisua, hankimme useita erityyppisiä pistorasiapylväitä ja saimme juuri sellaisia kuin eri kohteisiin halusimmekin. Esittämämme erityistarpeet on kaikki huomioitu esimerkillisesti, Peltomäki kiittelee.

- Elwian tuotteet eivät olleet minulle aiemmin tuttuja. Kerroimme Jyväskylän messuilla useille toimittajille mahdollisuudesta tulla esittelemään tuotteitaan tarkemmin. Elwian aluemyyntipäällikkö Hannu Teinilä oli ainoa, joka tarttui haasteeseen, otti yhteyttä ja tuli paikanpäälle esittelykäynnille. Hankinnan puitesopimuksessa meillä oli tarjolla jälleenmyyjän kautta myös kilpailevien toimittajien vaihtoehtoja, joihin myös tutustuttiin.

Kuva yllä: Elwian aluemyyntipäällikkö Hannu Teinilä, SAMK:n järjestelmäasiantuntija Sami Peltomäki ja Onnisen myyntiryhmäpäällikkö Jussi Liukkonen ihastelevat MP-pistorasiapylväiden muokattavuutta.

- Elwian toimittamat MP-pistorasiapylväät osoittautuivat parhaiten muokattaviksi ja kyllä myyntiedustajan esittelyllä oli myös suuri vaikutus asiassa. Eikä se jäänyt vain esittelykäyntiin, vaan edustaja on käynyt useita kertoja paikan päällä työmaalla ja hän järjesti meille esittelytuotteet testikäyttöönkin. Olemme saaneet Elwialta aivan huippuluokan palvelua, kehuu Peltomäki.

Pistorasiapylväiden asennukset SAMK suoritti pääasiassa itse ja asennuksissa käytettiin omia insinööriopiskelijoita apuna. Sami Peltomäki uskoo, että Elwian tuotteita tullaan käyttämään SAMK:n kohteissa jatkossakin, esimerkkinä vaikkapa johtokanavat.

Hän vinkkaa jättämään pistorasiapylväät ja muun siirrettävän sähkönjakelun pois rakennusurakasta, koska silloin tilojen loppukäyttäjä saa itse räätälöityä omaan tarpeeseensa sopivan sähkönjakelun, mikä on tärkeää esimerkiksi luokkahuoneissa.

Kuvat: Heidi Kossi

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu