Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Porin Puuvilla

CASE: Porin Puuvilla

MP Bolagenin johtoteiden kuormitettavuus ja asennuksen nopeus saavat kiitosta Kauppakeskus Puuvillan sähköurakoitsijoilta.

Suullisen perimätiedon mukaan Porin Puuvillatehtaan syntysanat lausuttiin junassa Tampereen ja Porin välillä eräänä kevättalven päivänä vuonna 1898. Nyt tehdas on muuttunut historiallisen miljöön ja tämän päivän tekniikan avulla näyttäväksi kauppakeskukseksi Renorin sekä Ilmarisen rakennuttamana.

NVH-Sähkö Ky:n Jari Jussila ja Lännen Sähkö-palvelu Oy:n Antti Harjunen kauppakeskus Puuvillassa kädessään pala MP:n tikashyllyä.Kuvat: Kari Lehtonen / Studio Kuvakapu

Kohteen yhtenä sähköurakoitsijana on toiminut kahden paikallisen sähköliikkeen, NVH-Sähkö Ky:n ja Lännen Sähköpalvelu Oy:n muodostama työyhteenliittymä. Kauppakeskus Puuvillan kaapelitiet on toteutettu Elwian toimittamilla MP Bolagenin teräksisillä tuotteilla.

NVH-Sähkö Ky:n työnjohtaja Jari Jussila kertoo tienneensä Elwian tuotteista jo aiemmin, mutta yllättyneensä positiivisesti sekä asennusnopeudesta että MP-hyllyjen  jäykkyydestä ja kuormitettavuudesta.

- Testasimme työmaalla eri valmistajien tikashyllyjä ja totesimme, että MP:n kevyen hyllyn molemmissa päissä olevat putkipienat tekevät siitä jäykemmän ja lähes yhtä kantavan kuin muiden valmistajien keskiraskaat hyllyt, Jussila muistelee tyytyväisenä.

- Mainitsemisen arvoista on mielestäni myös koko MP Bolagenin johtotiejärjestelmä, joka on fiksusti asennusystävälliseksi suunniteltu ja erilaisten asennusosien tarve on vähäinen. Se tekee asentajan työstä selkeää ja mukavaa sekä ennen kaikkea nopeaa. Tämän saimme todeta ihan käytännössä projektin aikana, jatkaa työnjohtaja Jari Jussila.

Myös Elwian aluemyyntipäällikkö Hannu Teinilä kertoo projektin edenneen sutjakkaasti: - Tämän urakoitsijan asennusryhmä käytti hyvällä suunnittelulla järjestelmän osia todella fiksusti hyödykseen ja uskon että he säästivät näin myös asennukseen kuluvaa työaikaa, mainitsee Teinilä ja iloitsee tyylikkäästä ja toimivasta lopputuloksesta uudessa kauppakeskuksessa.

MP Bolagenin tikashyllyjä historiallisessa miljöössä, Kauppakeskus Puuvillassa Porissa.

NVH-Sähkö Ky aikoo hyödyntää Elwian johtotieratkaisuja myös tulevissa urakoissaan. - Varmasti käytämme jatkossakin ja voimme todella suositella Elwian toimittamia MP:n tuotteita myös alan muille toimijoille, sanoo Jari Jussila.

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu