Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Meilahden sairaala

CASE: Meilahden sairaala

Maan alle louhitussa Meilahden sairaalan uudessa parkkihallissa johtotiet rakennettiin Elwian toimittamista MP Bolagenin tuotteista.

Helsingin Meilahden sairaala-alueen uuden parkkihallin P3:n rakennustyöt alkoivat kesällä 2012 ja kohde valmistuu vuoden 2014 loppuun mennessä. 33.000 m² parkkihalli on louhittu maan alle ja se yhdistyy valmistuessaan alueen nykyiseen parkkihalliin.

Kohteen sähköurakoitsijana on toiminut pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys Amplit Oy, joka voitti urakan julkisen kilpailutuksen jälkeen. Elwia valikoitui johtotieratkaisuiden toimittajaksi materiaalitoimittajien ja tukkurien kilpailutuksesta kokonaistaloudellisesti parhaana.

Amplit Oy:n sähköurakoiden projektipäällikkö Harri Hirvonen sanoo tutustuneensa MP Bolagenin tuotteisiin ensimmäisen kerran jo 2008 Vuosaaren sataman rakentamisen yhteydessä.

- Vuosien mittaan olemme käyttäneet Elwian toimittamia ratkaisuja niin isoissa kuin pienemmissäkin projekteissa ja olemme tykästyneet laatuun, saatavuuteen ja hintaan, toteaa Hirvonen.

Meilahden kohteessa käytettiin teräksisiä tikashyllyjä ja valaisinripustuskiskoja, jotka toimitettiin työmaalle täsmällisesti ja työmaan kannalta sopivissä erissä - tarvittaessa jo tilausta seuraavana päivänä. Elwian asiantuntijan aktiivinen ote projektin hoitamisessa saa erityistä kiitosta Harri Hirvoselta:

- Elwian myyntipäällikkö Juha Valkeapää oli aktiivinen jo tuotevalintojen yhteydessä ja koko projektin ajan yhteydenpito on toiminut kiitettävästi. Kysymyksiin on saatu vastaukset ripeästi, toimitukset on ajoitettu oikein ja asentaminen on sujunut meiltä hyvin.

- Toimittajan ja suunnittelijan hyvällä yhteistyöllä jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa on suuri merkitys parhaan mahdollisen johtotieratkaisun saavuttamisessa, muistuttaa Valkeapää Elwialta.

Projektipäällikkö Hirvonen Amplit Oy:stä puolestaan kannustaa Elwian asiantuntijoita ja tukkuliikkeitä jatkamaan aktiivista ratkaisujen ja mahdollisuuksien tarjoamista ja esilletuomista. Näin syntyvät onnistuneet johtotieratkaisut.

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu