Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Ikano Retail Park, Vantaa

CASE: Ikano Retail Park, Vantaa

Ikano Retail Park Vantaan Porttipuistossa johtotiejärjestelmät on toteutettu Elwia Systemsin toimittamilla MP Bolagenin tuotteilla.

Ikano Retail Centres omistaa ja kehittää suuren volyymin kauppakeskuksia ja Retail Parkeja Pohjoismaissa. Vantaan Porttipuistoon maaliskuussa 2012 valmistuneessa 13.000 m² Retail Parkissa kaikki tikas- ja levyhyllyt sekä valaisinkiskot ovat MP Bolagenin tuotteita.

Consti Talotekniikka Oy:n asennuspäällikkö Sampsa Rautiolla kädessä pala MP Bolagenin tikashyllyä.

Kohteen LVIS-urakoitsijana toimineen Consti Talotekniikka Oy:n Vantaan toimipisteen asennuspäällikkö Sampsa Rautio kertoo Elwian toimittamien tuotteiden hinta-laatu suhteen olleen ratkaiseva tekijä johtotiejärjestelmiä valittaessa.

- Saimme tukkuliikkeeltämme vinkkiä Elwian tarjoamista ratkaisuista ja ihastuimme tuotteiden laatuun sekä kilpailukykyiseen hintaan, muistelee Rautio tyytyväisenä.

Elwian edustamat tuoteperheet eivät olleet Sampsa Rautiolle ennestään tuttuja. Hän kertoo vaikuttuneensa tuotevalikoiman laajuudesta ja tuotteiden edistyksellisyydestä.

- Voin todella suositella Elwian johtotieratkaisuja niin suuriin kuin pieniinkin asennuskohteisiin. Kattava valikoima luo edellytykset toimivalle johtotiejärjestelmälle, sanoo Rautio.

Valaisinkiskoja HongKong-tavaratalon myymälässä Vantaan Porttipuiston Ikano Retail Parkissa.

Erityiskiitoksen asennuspäälliköltä saa yhteistyö Elwian edustajan kanssa projektin aikana.

- Yhteistyö toimi mainiosti ja saimme apua välittömästi kun sitä tarvittiin. Edustaja kävi jopa työmaalla antamassa kattavan esittelyn tuotteista suoraan asentajillemme. Asentajamme tykästyivät tuotteiden helppoon asennettavuuteen todella paljon!

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu