Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Erottajan pelastusasema

CASE: Erottajan pelastusasema

Erottajan Pelastusasemalle Helsinkiin toimitettiin Elwian ja MP Bolagenin alumiiniset johtotieratkaisut.

Alunperin 1800-luvun loppupuolella rakennettu Erottajan Pelastusasema Helsingissä on laajentunut useamman kerran vuosien saatossa. Viimeisimmässä peruskorjauksessa kohteeseen asennettiin myös Elwia ja MP Bolagenin toimittamat alumiiniset johtotieratkaisut.

Hallituksen puheenjohtaja Kalervo Vaattovaara Sähköarina Oy:stä.

Erottajan Pelastusaseman peruskorjauksen sähköurakoinnista vastasi pääkaupunkiseudulla toimiva, vaativiin rakennuskohteisiin erikoistunut talotekniikkayritys, Sähköarina Oy.

- Kohde oli monessa mielessä haasteellinen ja siksi halusimme johtotieratkaisuiden toimittajaksi joustavan kumppanin, jonka tuotteet ovat laadukkaita, helposti asennettavia ja niiden saatavuus sekä hinta ovat kohdallaan, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kalervo Vaattovaara Sähköarina Oy:stä.

- Tunsimme Elwian edustamat tuotteet jo entuudestaan, mutta teimme tarkat selvitykset eri vaihtoehdoista ennen lopullista päätöstä. Alalla pitkään toimineena osaan arvostaa Elwian yhteistyökykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa, sanoo Vaattovaara.

Elwia Systemsin myyntipäällikkö Juha Valkeapää kertoo, että kohteeseen toimitettiin DUCTEL -johtokanavat, alumiiniset SYSTEMAL -kaapelihyllyt sekä johtokanavien rasiakojeet.

- Toimitamme mielellämme tuotteitamme myös tämäntyyppisiin haastaviin kohteisiin, sillä juuri näissä tuotevalikoimamme kattavuus ja muunneltavuus pääsevät hyvin oikeuksiinsa, jatkaa Valkeapää.

Elwian ja MP Bolagenin johtotieratkaisuja historiallisella, 1800-luvulla rakennetulla Erottajan Pelastusasemalla Helsingissä.

Historiallinen Erottajan Pelastusasema kätkee nyt sisäänsä moderneinta tekniikkaa, mikä näkyy tilojen hyvänä toimivuutena jokapäiväisessä käytössä.

- Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme todella suositella Elwian toimittamia johtotieratkaisuja, toteaa Kalervo Vaattovaara lopuksi.

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu