Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Audi Center, Espoo

CASE: Audi Center, Espoo

Espoon Audi Center -myymälän peruskorjauksessa ja laajennuksessa tarvittiin monipuolisesti johtotieratkaisuja. Elwia valittiin toimittajaksi laajimman valikoiman ansiosta.

Audi Centerin peruskorjatun ja laajennetun myymälän koko on 5500 m² ja rakennuttajana on Olarin Autokiinteistöt Oy. Kohteen sähköurakoinnista vastaa pääkaupunkiseudulla toimiva Sähköarina Oy.

Joulukuussa 2015 valmistuvan Audi Centerin sähköurakassa on tarvittu monenlaisia johtotieratkaisuja. Projektinjohtajana toimiva Kari Vaattovaara Sähköarina Oy:stä kertookin, että johtotietoimittajan valinnassa kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, että kaikki tarvittavat tuotteet saatiin helposti ja luotettavasti samalta toimittajalta.

- Olemme käyttäneet lattiarasioita, joista osa on autolla yliajamisen kestäviä malleja, tikashyllyjä, levyhyllyjä, lankahyllyjä, valaisinripustuskiskoja sekä johtokanavia, luettelee Kari Vaattovaara kohteeseen asennettuja tuotteita ja jatkaa:

- Elwia Systemsin kattavasta valikoimasta saimme kaiken tarvittavan ja heidän kokonaistarjous oli sekä toimituksellisesti että taloudellisesti järkevin paketti. Lisäksi meillä oli jo kokemusta näistä tuotteista useista aiemmista projekteista, eli tiesimme tuotteet laadukkaiksi ja helposti asennettaviksi.

- Esimerkiksi tikashyllyissä on hyvä kiertojäykkyys ja kun pienat ovat hyllyn alareunassa, jää kaapeloinnille todella hyvin tilaa. Myös Elwian lattiarasiat ovat tilavia kalustaa ja niissä voidaan käyttää normaalikokoisia kalusteita 45 mm kalusteiden sijasta, mikä ei kaikissa alan tuotteissa ole mahdollista, summaa Kari Vaattovaara Elwian tuotteiden etuja.

Kuten lähes poikkeuksetta kaikki Elwian tuotteita asentaneet, myös Sähköarinan asentajat ovat kehuneet sitä, että tuotteissa ei ole turhia komponentteja. Asentamisessa tarvitaan vain vähän työkaluja ja asennusosia. - Tähän kohteeseen on toimitettu myös erikoismittaisia tuotteita, kun lattiarasioiden valukoteloiden korkeus piti sovittaa lattiarakenteeseen sopivaksi. Tiiviillä ja hyvällä yhteistyöllä sähköurakoitsijan kanssa olemme löytäneet parhaat mahdolliset ratkaisut järkevien toimitusaikojen puitteissa, kehuu Elwian myyntipäällikkö Juha Valkeapää yhteistyötä projektin aikana.

Toimiva yhteistyö on kaiken A ja O myös johtotieratkaisuiden suunnittelussa ja asenuksessa, ja siksi Sähköarina Oy:ssä onkin jo sovittu tulevista projekteista Elwia Systemsin kanssa.

Kari Vaattovaara Sähköarina Oy:stä Audi Centerin työmaalla kädessään ELWO-lattiarasia. Kuvat: Jori Gustafsson

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu