Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Elwia

Elwialta kaikki johtotieratkaisut!

Elwia Systems Oy on korkealuokkaisia johtotiejärjestelmiä valmistava, maahantuova ja markkinoiva yritys. Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä Suomessa.

Olemme lyhyessä ajassa saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen tuotteisiimme ja toimintaamme. Valmistamme itse omalla tehtaallamme Alajärvellä SYSTEMAL® -tuotemerkillä tunnettuja alumiinisia tikashyllyjä ja valaisinripustuskiskoja. Lisäksi omaa tuotantoamme ovat teräksiset ELWO -lattiarasiat.

Edustamme Suomessa myös MP Bolagen AB:n ja Oy Lival Ab:n johtotieratkaisuja. MP Bolagenin tuotevalikoimaan kuuluvat teräksiset tikashyllyt, levyhyllyt, valaisinripustuskiskot ja lankahyllyt sekä alumiiniset DUCTEL® -johtokanavat ja POLE sekä MP -pistorasiapylväät. Livalin tuotteita ovat GLOBAL® trac -kosketinkiskot.

Näistä tuoteryhmistä syntyy ylivoimainen valikoima, josta löytyvät jokaiseen asennuskohteeseen sopivat johtotieratkaisut.

Elwian organisaatio koostuu johtotiealan huippuammattilaisista, joilla on yhteensä yli sadan vuoden kokemus johtoteistä. Tätä osaamista kannattaa käyttää hyväksi ja haastaa henkilökuntamme ratkaisemaan vaikeatkin tekniset kohteet. Me palvelemme teitä mielellämme, ratkaisten johtotietarpeenne sloganimme mukaisesti "nopeammin ja helpommin".

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, myyntikonttorit Vantaalla, Lohjalla ja Kuopiossa sekä tehtaamme Alajärvellä. Elwian asiantuntijoiden toimialueet kattavat koko manner-Suomen.

Katso yhteystietomme

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu