Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Referenssit / CASE: Logistiikkakeskus

CASE: Logistiikkakeskus

Tuusulaan rakennetussa uudessa, lähes 30000 m² logistiikkakeskuksessa käytettiin Elwian kevyitä, hyvän kantavuuden omaavia, MP-tikashyllyjä ja -valaisinkiskoja 12 km verran.

Tämän vähittäiskaupan tavaraliikenteen uuden keskuksen pääurakoitsijana toimi SRV Rakennus Oy. Elwian toimittamat MP-johtotieratkaisut saavat kiitosta niin kohteen sähköurakoitsijalta, kuin myös sähkötöiden valvojalta.

MP-tikashylly oli kevyesti paras ratkaisu, sanovat sähköurakan projektijohtaja Pekka Lappeteläinen ja työmaan sähköteknisenä asiantuntijana ja sähkötöiden valvojana toiminut Yhtyneet Insinöörit Oy:n Heikki Häikiö. Kuvat: Jori Gustafsson

Kohteen sähköurakoitsijana toimi perinteikäs Esasähkö Oy Uudeltamaalta. Sähköurakan projektijohtaja Pekka Lappeteläinen kertoo, että tarjouskilpailun ja Elwian aluemyyntipäällikkö Hannu Teinilän aktiivisuuden kautta kohteeseen valikoitui asennettavuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan paras johtotieratkaisu.

- Kohteen seinät on toteutettu sandwich-rakenteella, mikä asetti omat vaatimuksensa tikashyllyjen asennukselle. Ankkurikiskolevyjen ja säädettävien MP:n seinäkannakkeiden avulla johtotiet saatiin vedettyä suunnitellulla tavalla pilarien tasossa. Valitun kevyen tikashyllyn kantavuus on erinomainen 80 kg 2,5 m kannakointivälillä. Lisäksi hylly oli ympäristöystävällinen valinta, kertoo Hannu Teinilä Elwialta.

- Olimme käyttäneet Elwian toimittamia MP:n tuotteita jo yhdessä kohteessa aiemmin ja voin kyllä suositella näitä. Asentajilta saamani palautteen perusteella hyllyjen rakenteen vuoksi hyllyt olivat asennusystävällisiä ja niiden osat selkeitä asentaa.Laadukkaat tuotteet, erinomainen palveluhalukkuus ja kilpailukykyinen hinta tekevät Elwiasta hyvän kumppanin meille, toteaa Pekka Lappeteläinen Esasähkö Oy:stä.

Logistiikkakeskuksen työmaan sähköteknisenä asiantuntijana ja sähkötöiden valvojana toiminut Yhtyneet Insinöörit Oy:n Heikki Häikiö pitää myös kohteeseen valittua johtotieratkaisua onnistuneena valintana.

- Hannu oli käynyt esittelemässä Elwian tuotteita yrityksessämme aiemmin, mutta työmaapohjaista kokemusta näistä tuotteista ei minulla ollut ennen tätä kohdetta. - Valvojan näkökulmasta tuotteiden laatu ja valikoima olivat erinomaisia ja Elwian asiantuntijan yhteistyö toimi hienosti myös valvojan suuntaan, Heikki Häikiö kiittelee.

- Vaativasta seinäpinnasta huolimatta asennustyö näyttää onnistuneen hienosti, toteaa Hannu Teinilä vielä lopuksi ihastellessaan uutta logistiikkakeskusta.

Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu