Tilaukset ja toimitusaikakyselyt 0200 29 005 / order.finland@ensto.com

Ajankohtaista / Ensto ostaa Elwia Systems Oy:n

Ensto ostaa Elwia Systems Oy:n

1/9
2017

Ensto on ostanut merkittävän suomalaisen johtotiejärjestelmiä valmistavan, markkinoivan ja maahantuovan Elwia Systems Oy:n.

”Yritysosto tukee vahvasti Enston uutta strategiaa, kun keskitämme katseemme vieläkin tarkemmin älykkäiden rakennusten ekosysteemiin. Yritysosto mahdollistaa kattavampien ratkaisuiden tarjoamisen asiakkaidemme projekteihin. Toivotamme Elwian henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Ensto-perheeseen” kommentoi Ari Virtanen, Enston toimitusjohtaja.

Elwia tuo Enstoon synergisen ja laajan tuotevalikoiman kaapelitiemarkkinoille sekä pätevän henkilöstön, jolla on vuosien kokemus auttaa asiakkaita toteuttamaan turvallisia ja luotettavia asennuksia.

"Ensto on maineikas ja vakaa suomalainen perheyritys, joka toimii samoilla arvoilla, joille Elwia rakennettiin. Yrityskauppa avaa uusia ja hienoja mahdollisuuksia Elwian liiketoiminnalle ja henkilöstölle sekä Suomessa että ulkomailla" – sanoo Eero Poukkula, Elwian perustaja ja entinen pääomistaja.

Elwia Systems Oy on perustettu vuonna 2010 ja sillä on pääkonttori Kempeleessä. Elwia valmistaa Alajärven tehtaallaan alumiinisia tikashyllyjä, valaisinripustuskiskoja ja asennusputkia sekä edustaa Suomessa MP Bolagen teräksisiä, alumiinisia ja muovisia kaapeliteitä, Lival kosketinkiskoja ja Koposin muovisia asennuskanavia.

Lisätietoja:

Ari Virtanen, toimitusjohtaja Ensto Oy, puh. +358 20 476 2440

Fernando Trolia Slamic, liiketoiminta-alueen johtaja, Ensto Electrification, puh. +358 20 476 2400

Tomi Muurinen, myyntijohtaja, Ensto Electrification, puh. +358 20 476 2308

Eero Poukkula, toimitusjohtaja Elwia Systems Oy, puh. +358 40 139 5555

Ensto lyhyesti

Ensto on kansainvälinen perheyritys, joka suunnittelee ja tarjoaa älykkäitä sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 260 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Elwia lyhyesti

Elwia Systems Oy on korkealuokkaisia johtotiejärjestelmiä valmistava, maahantuova ja markkinoiva yritys. Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä Suomessa. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 8 miljoonaa euroa.

« Takaisin

Myyntikanavat

Tuotetekninen tieto
Lue pintakäsittelyistä yms.

Laatu ja ympäristö
Tutustu ympäristöpolitiikkaamme

elwianews -asiakaslehti
Lue asiakaslehteä sähköisesti

Extranet-palvelu